Stöd oss

Bli medlem

Genom att vara stödmedlem hos oss är du med och påverkar föreningens viktiga arbete i samhället. Våra stödmedlemmar betyder enormt mycket för oss och för föreningens utveckling, och varje medlems röst är viktig. Att vara stödmedlem hos oss kostar 100 kr/år och i avgiften ingår varje månad ett uppdaterat nyhetsbrev med information om vad som är på gång i verksamheten samt inbjudningar till våra aktiviteter.

Medlemsavgifter som inte matchar namn på en ansökan kommer inte att kunna godtas. När vi har tagit emot din ansökan kommer du fått ett mail inom några dagar med betalningsanvisningar. Välkommen till oss! ♥

Vill ditt företag stödja oss?

 – Bli vår nya samarbetspartner och få företagets logotyp på vår hemsida!

Som företag kan ni stödja oss genom ekonomiska bidrag, donationer, tjänster eller presentkort. Vi letar kontinuerligt efter nya samarbetspartners och erbjuder olika paketlösningar för företag.

Kontakta verksamhetschef Sara Paulsdotter Hellberg för mer information sara@kvinnojourenoresund.se

Skänk en gåva

Skänk en gåva till Kvinnojouren Öresund och Ungdomsjouren Öresund. Vi tar tacksamt emot både penninggåvor och donationer, som oavkortat går till fritidsaktiviteter för barnen och ungdomarna som bor i vårt skyddade boende, till presenter vid födelsedagar och högtider samt till vårt arbete med att utveckla och fördjupa ungdomssverksamheten.

Skänk oss ett ekonomiskt bidrag till Bankgiro 5236–9725 eller Swisha till 123 182 6429.

Glöm inte att markera din inbetalning med Ekonomiskt bidrag och ditt namn.

För övriga donationer kontakta info@kvinnojourenoresund.se eller info@ungdomsjourenoresund.se

LÄMNA SIDAN NU!